Развъдник на змии и гущери, буквално в това се превърна това

...
</TD
>Развъдник на змии и гущери, буквално в това се превърна това
Коментари Харесай

Паркът зад хотел Санкт Петербург се превърна в развъдник на змии и гущери

Развъдник на змии и гущери, безусловно в това се превърна това лято парка зад хотел " Санкт Петербург ", до момента в който, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Делото бе формирано по тъжба на притежателя Байрям Солак, който оспорва отреждането на терена от 16 декара за зелена зона. 

През това време неведнъж бяха давани обещания за това, че парка ще бъде наведен в порядъчен тип. Това към този момент близо три години. Но не, това не се случва. Дори имаше и разрешението на компания " Парадайс Гардън Резидънс " ЕООД да се направи разчистване на парцела и окосяване на тревните площи. В молба до кметството предприемачът, който няма нищо общо с Пловдив искаше подпомагане от  от районния кмет за разчистване и окосяване на парка, като той даже обещаваше да покрие разноските за това.

Докъде са стигнали нещата, не е ясно, само че обстоятелствата са налице. Все още имаме един неприветлив парк, даже рисков, разплодник на змии и гущери, които дои потеглиха по самоуверено по жилищата на прилежащите кооперации.

" Няма ли край това, докога ще го поносим? ", ядосват се живущите в съседство пловдивчани.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР